A Cigány kártya lapjainak értelmezése Bevezetés

Ha már döntöttél és a cigány kártya mellett (is) tetted le a voksod, akkor bizonyára érdekelnek a lapok jelentései is. Mivel a jóslás véleményem szerint (aztán lehet megköveznek ezért a véleményemért) jórészt szubjektív téma, alapvetően aki mostanság kezdi használni, mindenképp érdemes több forrásból is összegyűjteni a lapok jelentéseit, illetve kombinációit, így segítve a saját intuícióid alapján történő jóslást. Mert – sajnos vagy nem sajnos – a lapok jelentésének és a kombinációinak ismerete önmagában nem elegendő! A cigány kártya ugyanis csupán eszköz, a jós pedig csatorna a kérdező és a láthatatlan világ között. És mint ahogy nem ugyanúgy lehet eljutni egy adott célhoz kövezett úton vagy épp füvön, a jós személye, képességei is erősen befolyásolják a jóslat igazságtartalmát.

Bizonyos lapok szinte “adják önmagukat”.  (Értem ez alatt például a szerelmes nő személy jelölő lapját, amely nevében hordozza elsődleges jelentését, azaz magát a kérdezőt illetve annak szívszerelmét. ) Ezzel szemben egyes lapok már komplexebb jelentést hordoznak. (Ilyen például a halál lapja, amely természetesen nem egyértelműen halálra, utal, mintsem inkább újrakezdésre, valaminek a lezárására, a kérdéses téma befejezésére.)

Alapjaiban rendhagyó sorozatot tervezek útjára indítani ezzel a poszttal. A lapok jelentéseinek leírásánál nemcsak a megszerzett tudásom, hanem belső intuícióimat használom, amelyek az eddigi visszajelzések alapján mindig beváltak.

Ha kérdésed van a lapok jelentéseivel, kirakási módokkal kapcsolatosan, esetleg szeretnéd, hogy Én vessek kártyát a számodra, kérlek keress a jobb oldali telefonszámon és válaszd a mellékem: 220. (Kérlek előtte ellenőrízd a joslas24.hu weboldalon, hogy elérhető vagyok e, hogy mindenképpen tudjunk beszélni. 🙂 )