Online jóslás

Az egészség illetve az ettől való jóslás szinte minden nap előkerül, amikor legalábbis dolgozom. Mert mindenki tudni szeretné, hogy egészséges lesz e, vagy gyötörni fogja e valamilyen nyavaja.
Azt a jóslás során mindig minden körülmények közt elmondom, hogy az egészségről pontos diagnózist nem adok. Nem adhatok ugyanis! Nem vagyok orvos, így nem diagnosztizálhatok. A magyar törvények szigorúan tiltják a diagnosztizálást és mint kuruzslás, börtönnel büntetik.

Mégis mindig azt mondom, hogy megpróbálok segíteni, hiszen az aki megtisztel engem és tőlem kérdez, pláne ha telefon vonalon fel hív, az megérdemli a válaszokat. Mégpedig az őszinte válaszokat.
Azok, akik maguk próbálkoznak meg a jóslással, természetesen megtehetik, ezt semmi sem tiltja meg a számukra. Épp ezért arra gondoltam, hogy ha már a kártya lapok jelentésènél végig vettem az általános illetve a munka területet, akkor kitérek az egészség témakörére is.

Ajándék – Nagyon csalóka ez a lap ha egészségről van szó. Ugyanis amilyen jóra gondolnánk annyira nem azt jelenti. Daganatot, rákos megbetegedést takar, szóval súlyos megbetegedése kell gondolni az ajándék lap húzása kor.

Halál – Nem, nem jelent halált. Ezúttal sem. Csak akkor kell erre gondolni ha valamilyen más negatív jelentésű lappal például hamisság, szerencsétlenség lapokkal jön ki. Krónikus, súlyos betegségeket jelöl ez tény. De ugyanígy jelölheti a betegség vègét is. Persze nem halalként.