Sorselemzés

Azok számára, akik a jövőjüket szeretnék megtudni illetve bizonyos döntéseik későbbi alakulását, azoknak a jóslás jelenthet megoldást. Viszont sokszor a jelen helyzet kuszaságát csak úgy lehet megérteni, ha a múltat is elemezzük, hiszen az hnergiák folyamatában ok okozati összefüggésben “ működnek a dolgok”: Minden okkal történik, a harmadik pedig dolgozik. Így sokszor szükség van tudni a kiváltó okokat is. Erre jelenthet megoldást, választ, válaszokat a sorselemzés.

Minden okkal történik, a karma pedig dolgozik. Így sokszor szükség van rá, hogy  tudd a kiváltó okokat is. Erre jelenthet megoldást, választ, válaszokat a sorselemzés.

Egy sorselemzés történhet egy konkrét élet területre, legyen az munka, pénzügyek, család, szerelem, párkapcsolat, egészség, gyermekek, vagy bármilyen olyan élet történés, amely elemzést kíván. Vagy történhet az élet egészére vetítve mint egy általánosságban de ez azért nem teljesen így értendő. Amikor az ember életében egy problémával szembesül, egy olyan blokkal, ami adott esetben újra és újra visszatér, megjelenik az életében, azzal kapcsolatosan érdemes egy sorselemzést végezni. Ilyenkor a cél a feltárás, konkrétan az adott élethelyzetnek, élet területnek, blokk nak, problémának az okának feltárása. Tehát többségében a múlt és a jelen helyzetével foglalkozik. Természetesen ebben az esetben is szót ejtünk A jövőről is, illetőleg arról, hogy a feltárt múltbéli ok miatti jelen helyzett milyen jövőbeli kilátásokkal szolgál. Hiszen sokszor ha tudjuk azt, hogy miért történik az adott jelen helyzet, minek köszönhető, akkor ezen tudás bírtokában mérlegelni tudjuk azt, hogy hogyan döntsünk egy kérdéses helyzetben.

Én a magam részéről a sorselemzést akkor ajánlom és javaslom, ha időközönként visszatérő, vagy megoldhatatlannak látszó problémáról van szó, vagy egy helyzet mögött meghúzódó okokat szeretné megtudni azaz kíváncsi a probléma gyökerére.